keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Jöpelis! Keskiviikkoa eletään ja olen todistanut kyvyttömyyteni pysyä aikataulussa vapaaehtoisten asioiden kanssa. No mutta tässä ollaan ja tuloksia olisi vähän taas jaettavana.



Johan tätä on kestänyt..


Huomenna tulee tasan neljä viikkoa aloituksesta ja, vaikka pudotustahti ei mene alkuperäisen optimistisimman toiveen mukaan, niin on sitä painoa reippaasti silti koko ajan tullut pois. Aina välillä kurkkaan karppaus.infon foorumeita löytääkseni inspiraatiota ja näen kertomuksia, joissa on iloittu suuresti viiden kilon tiputuksesta 10:ssä viikossa. Mietin, että olisinpa niin kärsivällinen, että minulle kelpaisi moinen tahti sillä se taitaa olla jatkon kestävän kehityksen kannalta erittäin hyvä tahti tiputukseen.. Oma tahtini on kuitenkin verrattain ollut nopeampi. Tänään punnitsin 95,3kg, joka pikaisella laskutoimituksella tarkoittaa -9,2kg vajaassa neljässä viikossa.



Tein Excel -taulukon joka piirtää graafin painonlaskusta ja siihen piirtyy nyt automaattisesti trendiviiva kehityksestä. Siitä näkee hyvin miten paino laskee jatkossa jos mennään keskiverrosti tätä tahtia. Voipi hyvin olla, että tavoitteeni painaa 80-85 onnistuu kesäkuun alkuun mennessä! Ei ole mitään aikomusta keskeyttää, joten päivitysten jatkuminen kerran kaksi viikkoon on todennäköistä :)



Alussa: Tänään:
Aamupaino 104.5 95,3
Hauis 35,5 cm 34,0 cm
Rintakehä: 111 cm 103,2 cm
Vatsa: 108,3 cm 104,4 cm
Reiden puoliväli: 58,8 cm 53,5 cm




Painoindeksini uuden indeksin mukaan on 28! Muutosta on siis näkyvissä ihan selkeästi.. Sekä painon, että mittojen osalta. Olen jo kuullut töissä parilta taholta, että ovat huomanneet painoni pudonneen. Sitähän sanotaankin, että n. 10kg pitää menettää, että sen voi joku lähituttu huomata selvästi.. No siellähän zonessa taidetaan olla.. Vielä on matkaa..



Ideoita nälkään


Voisin alkaa taas pitämään jotain kuvakollaasia erikoisimmista "nopeista ja helpoista" aterioista, mitkä helpottavat nälkään ja sopivat ehkä vähän makeannälkäänkin. Tämän päivän vinkki on pirtelö/smoothie.. Täysimääräisenä tämä annos täyttää 3 isohkoa mukia: 0,5l kuohukermaa 2-3 dl Turkkilaista jugurttia 100g mustikoita kourallinen jääkuutioita --> ainekset tehosekoittimeen ja vedä kunnolla pureeksi. Anna täyttyä ilmalla. Kermaisen maukas "ateriankorvike". Vedän tommosen jos olen unohtanut tehdä ruokaa ja olen nyt heti tänne nälkäinen. Usein vedän tuohon perään vielä pari kourallista suolapähkinöitä. Tätä settiä ei tule vedettyä joka päivä, mutta välillä juotuna helpottaa kummasti pitkäksi aikaa.



Mites sinä?


Onko sinulla joku painonpudotusprojetki netissä? Olisi kiva seurata muitakin saman kanssa painivia.. Kerro joko kommenttina tai laita suoraan sähköpostia baqu82POISTA@TÄMÄgmail.com

1 kommentti:

  1. Mä jaan kanssa mun smoothie vinkin, koska tää on niin hyvää:

    (tulee kaks isoa lasillista / tuoppia)
    1 prk maitorahkaa
    1 bansku
    Loraus maustamaton jugurttia
    Pikku tilkka maitoa että tulee vähän juoksevampaa
    Marjoja oman maun mukaan (marjamix on paras sis. vadelmia, mansikoita ja mustaherukkaa)
    Sitten vaan surrur sekoittimessa ja ääntä kohti!

    ps. Jos tuntuu liian kirpsakalta / happamalta niin voihan sinne ihan pikkusen hunajaa laittaa.



    VastaaPoista