sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Isompi kasa isoa

Nonniin!

Nyt alkoi sitten nyrppimään oikein huolella. Tällä kertaa (-kin) nyrppimisen kohteena on minä itse. Lyhyessä virsi kaunis tällä kertaa, mutta yritetään ytimekkäästi. Pudotin niinkin paljon kun 18 kiloa viime vuoden lopusta tämän vuoden helmikuuhun. Olen ottanut siitä takaisin kaikki paitsi neljä kiloa helmikuusta tähän päivään. Laihdutus oli kyllä nopeaa ja siitä sanotaankin että se ei pysy helposti, etenkin jos repsahtaa.

Repsahtaminen. Hauska sana. Sen sijaan että palasin normaaliin toimintamalliin mä menin sen yli ja käytännössä over board, as they say. Nyt tässä vaiheessa on otettava itseään nilkoista kiinni ja pyllistettävä totuudelle. Tästä hetkestä se alkaa. Aloitan 90 päivän haasteen itselleni jonka laitan youtubeen, jossa pidän päiväkirjaa tehtävästä ja sen suorituksesta. Tarkemmat tiedot annan myöhemmin, mutta nyt.. Otan ensimmäiseksi askeleeksi tehtäväksi lähteä ulkoilemaan. Tarvitsen happea. Paino nyt, 88kg. Olotila.. ärsyyntynyt. Ulkonäkö: kasvatan viiksiä... :o(

Jotta tämä ei mene turhaksi lupaukseksi, aloitan ruokavalion muutoksen tästä päivästä ja raportoin siitä ensimmäisen kerran viimeistään huomenna klo 20:00. Aion pitää kirjaa syödystä ruoasta, liikunnan määrästä, olotilasta, painonmuutoksesta, ja mitoista. Jos joku haluaa koittaa samaa siitä vain mukaan. Ruokavalio tulee olemaan alakarppausta näin alkuun. Liikuntamalli uiminen ja salillakäynti (tietysti niinäpäivinä tarvitsee syödä kohtuullisemmin enemmän hiilihydraattia).

Näillä mennään. Nyt kipin kapin sinne uimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti